5000 euros per a les millors iniciatives comercials de 2019

La convocatòria per optar a aquests premis es tanca el 20 de setembre

La convocatòria als Premis a les millors iniciatives comercials ja està oberta. Aquest certamen premiarà els millors projectes implantats aquest 2019 a la ciutat amb 5000 euros cadascun. Els dos establiments guanyadors seran triats per un jurat expert d'acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Entre d'altres, els comerços hauran de ser originals pel seu producte, pel públic objectiu i per la fórmula de venda, i contribuir a la dinamització comercial del seu entorn.

Poden optar-hi les persones físiques i jurídiques que durant l’any 2019 tinguin previst obrir o hagin obert un establiment comercial al detall o bé tinguin previst traslladar o hagin traslladat a un nou local comercial una activitat ja en funcionament. El trasllat haurà de ser a una zona comercialment més idònia per al tipus d’activitat desenvolupada.

Tots els requisits necessaris per poder-hi optar es poden consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí. Les sol·licituds per participar en la convocatòria es podran presentar fins al 20 de setembre a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC), tant la del Centre o com la de Les Torres, o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra. 

Aquestes ajudes segueixen diversos objectius: fomentar la implantació de noves activitats comercials a la nostra ciutat i l'emprenedoria comercial, promoure l'ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials i potenciar el comerç de proximitat. Només podran sol·licitar aquest ajut les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí.