L'equip absolut femení del Club Natació de Rubí

WATERPOLO

Els equips de waterpolo de Rubí es preparen per a la nova temporada

Els equips de waterpolo del Club Natació de Rubí disputen diferents tornejos per preparar la temporada que arrenca a l’octubre

El cap de setmana passat, els dos equip absoluts de waterpolo del Club Natació de Rubí van disputar diferents torneigs, amb la finalitat de preparar la nova temporada que començarà el proper mes d’octubre.

L’equip masculí va disputar a Portugal el torneig internacional de waterpolo ‘Didace do porto’ amb un gran ambient i una magnífica organització. Des del CN Rubí estan molt agraïts al Clube Fluvial Portuense per la seva invitació i la magnífica acollida rebuda. Els rubinencs van assolir la tercera posició final.

Pel que fa a l’equip absolut femení, va disputar a l’Hospitalet de Llobregat el 4t Torneig AESE  i les de Rubí van aconseguir una meritòria  quarta posició final.

També l’equip juvenil masculí va disputar el torneig ‘CNG Youth Cup’ a les instal·lacions del Club Natació Granollers, on van assolir la novena posició, després de guanyar a l’equip amfitrió per 8 a 9.

Més de dos mil nedadors a l’estany de Banyoles

Diumenge passat dia 15, es va celebrar a Banyoles la 76a travessia a l’estany de Banyoles, amb una participació de quasi 2.500 nedadors d’arreu del país. Per part del Club Natació de Rubí van competir dues nadadores en categoria femenina, Ainhoa Roman (39’24”) i Mar Claverí (39’06”), i dos nedadors en la masculina Joan Carles Hernández (32’39”) i Sebastian Ybarra (34’32”).

També van competir els socis del CN Rubí com la Cristina Aguilera, l’Emilio Oviedo, el Dani Ramoneda i el Joan Llopart.