Comença la 27ª edició del Voluntariat per la Llengua

Vuitanta parelles lingüístiques es trobaran per conversar des d'aquest dilluns fins al gener

 

Aquest dilluns s'ha presentat la 27ª edició del Voluntariat per la Llengua, projecte impulsat pel Servei Local del Català amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat. Durant la jornada s'ha reunit una representació de la vuitantena de parelles inscrites al programa.

 

A l'acte hi ha participat la responsable del Servei Local del Català, Roser Tutusaus, la directora del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, Teresa Garcia, i el regidor d'Educació, Sergi Garcia, que ha recalcat la importància d'un programa "que ajuda a que tothom pugui parlar català".

 

 

Les parelles lingüístiques també podran participar en un conjunt d'activitats programades de diferents tipus: de caire esportiu, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Rubí, d'arts escèniques, amb un descompte del 50% al Teatre Municipal La Sala, i de lectura, gràcies a la voluntària lingüística Èlia Garcia. A més, podran guanyar diversos premis al final de la temporada emplenant una cartilla als establiments col·laboradors.

 

L'acte de presentació del Voluntariat també ha comptat amb una xerrada sobre l'ús del català a càrrec de l'escriptor, dinamitzador lingüístic i membre de l'associació Tallers per la Llengua, David Vila, que ha llegit diversos textos de la seva darrera recopilació de contes i microcontes Roba estesa.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?