L'Ajuntament ajusta els preus de l'Escola Municipal Pere Burés

Les noves tarifes es faran efectives a partir del pròxim any

 

L'Ajuntament ha acordat finalment abaixar els preus de l'Escola Municipal Pere Burés per tal de fer-los més accessibles a tothom. Aquesta modificació es farà efectiva a partir de l'any que ve. L'Ajuntament va anunciar fa dues setmanes que tenia la intenció d'ajustar els preus per tal de no fer una educació elitista i, després de passar per l'últim Ple municipal al desembre, finalment es tirarà endavant amb la proposta.

 

Els nous preus variaran en concepte del nivell d'aprenentatge i no de l'edat, com passava fins ara. En els Plans Individualitzats hi trobarem grups corals que costaran 20€ en classes de menys d'una hora (5€ més que fins ara). Aquests plans també inclouran els tallers, els instruments individuals i col·lectius i els grups instrumentals. En l'instrument col·lectiu ja no hi haurà diferenciació entre l'infantil i l'adult i tindrà una reducció aproximada de 10€ depenent de la durada de la classe. En l'instrument individual és on es donaran les baixades de preu més notables. Així en classes de 60 minuts que abans costaven 120€, ara estaran disponibles per 100€.

Una altra bona notícia quant a les tarifes serà que augmentaran les bonificacions per als col·lectius especials. Gaudiran d'un 15% de descompte tot aquell alumne que tingui un mínim de 33% de discapacitat acreditada, els jubilats, els vidus, els majors de 60 anys, els pensionistes per invalidesa i els infants i adolescents en règim d'acolliment familiar. Qui també gaudirà de descomptes seran els segons alumnes de cada família, que només pagaran el 90%, els tercers el 75% i el quart, la meitat. Per últim, els membres de l'orquestra de la diversitat estaran exempts de pagament.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?