Sis empreses rubinenques guardonades als Premis Cambra

La cerimònia de lliurament tindrà lloc l'11 de juliol al Centre Cultural de Terrassa

 

 

 

 

Sis empreses rubinenques han estat guardonades amb un dels Premis Cambra que atorga anualment la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Les rubinenques són: Cipsa Circuits, DSV Air & Sea, Robin-Hat, Talleres Absa, Vectem i el grup Moehs. Els premis serveixen per reconèixer les empreses i persones que més han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social a la demarcació.

 

 

El grup Moehs ha estat reconegut com la millor iniciativa empresarial de la demarcació. La seva activitat està vinculada a la química fina especialitzada en la fabricació d'ingredients actius per a la indústria farmacèutica. L'empresa ven a més de 100 països i està present a Espanya, França, Bèlgica i Alemanya. Registra una facturació anual de 215 milions d'euros, el 90% dels quals provenen de mercats estrangers.

 

 

Dues empreses de Rubí relacionades amb el sector sanitari han rebut els Premis Cambra 2019 a la Iniciació a la Internacionalització: Robin-Hat i Vectem. La primera es dedica al disseny i fabricació de productes tèxtil per al sector mèdic. El seu guardó està relacionat amb la seva iniciativa emprenedora i capacitat creativa que l'ha portat a implementar una sòlida política d'expansió d'un producte altament especialitzat dins dels mercats internacionals. 

 

 

Per la seva banda, Vectem desenvolupa i produeix productes dermatològics, cosmètics i d'higiene i de protecció sanitària. El guardó, en aquest cas, fa referència al ràpid increment de la seva activitat internacional.

 

 

Els guardons a la Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica també es queden a Rubí: Cipsa Circuts i DSV Air & Sea. La primera, dedicada a la fabricació de circuits impresos, ha estat guardonada per posar en marxa un pla estratègic de millora de la maquinària i de la seva eficiència energètica. La segona, DSV Air & Sea ofereix serveis globals de transport de mercaderies i logística i ha estat guardonada per la seva iniciativa pionera i innovadora de la primera xarxa ferroviària pròpia de transport de mercaderies gestionada de forma exclusiva per professionals de l'empresa.

 

 

Un altre dels premiats, Talleres Absa, que es dedica al disseny, fabricació i distribució de sistemes de tancament, ha estat guardonada dins la categoria de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis per incorporar l'adaptació, flexibilitat i qualitat a la cadena de valor.

 

 

Completen la llista d'empreses premiades Talent Revolution i Anaconda Biomed (Sant Cugat del Vallès); i Folgarolas Textil, Sensocar, Skeyndor, Azbil Telstar i Taller Jeroni de Moragas (Terrassa). L'acte de lliurament es farà el dijous 11 de juliol a les 20 h al Centre Cultural de Terrassa.

 

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?