Els errors puntuals tornen a penalitzar a la UE Rubí i cauen davant el Sant Cugat (2-1)

La UE Rubí va ser el primer a anotar, però en pocs minuts el Sant Cugat va aconseguir donar-li la volta a l'electrònic del ZEM Jaume Tubau

El primer equip de la UE Rubí no aconsegueix sortir de la dinàmica negativa i cau davant el Sant Cugat 2 a 1, en un partit disputat el dissabte 13 de març. Els rubinencs van aconseguir posar-se per davant, però una vegada més els errors puntuals van penalitzar als rubinencs que van acabar perdent el control del partit durant el temps suficient perquè els locals donessin la volta a l'electrònic.

Els rubinencs han sortit bé en la 1a part i han aconseguit fer la primera diana del partit al minut 5 en una jugada on Padillo ha enganxat una pilota al mig del camp per fer un golàs i posar per davant el seu equip.

Una vegada més, els errors puntuals penalitzen a l'equip de Joan Romero i al cap de pocs minuts, el Sant Cugat ha aconseguit capgirar el marcador abans del descans. Primer amb un mal refús de la defensa de la UE Rubí que els vermell-i-negre han sabut aprofitar, i després amb una bona jugada per la banda esquerra dels locals que ha acabat amb el xut creuat per posar el que seria el definitiu 2 a 1.

En la represa, els locals han continuat desplegant un gran nivell de joc, tanmateix, en el tram final del partit, la UE Rubí ha anat recuperant les sensacions. A més, quan restaven 10 minuts pel final del matx, un xoc entre un jugador local i rubinenc ha generat l'aturada del partit, sortint més perjudicat el santcugatenc amb trau al cap i que ha hagut de ser emportat per l'ambulància. En la represa, el la UE Rubí ha tingut un parell de jugades claríssimes per empatar, però no ha aconseguit materialitzar-les.