El 6è BFAST Duatló de Rubí ja té data

El pròxim 17 de març, els carrers de la ciutat s'ompliran de corredors per una de les proves més importants que acull Rubí

 

 

Per sisè any, el Club Natació Rubí organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament i els diferents cossos de seguretat de la ciutat, el Duatló de Rubí. Aquesta cursa, va ser escollida l'any 2014 com la segona millor d'aquesta categoria a nivell nacional als premis Finixer.

 

Al voltant de 400 esportistes s'esperen per aquesta edició que s'enfrontaran a un circuit format per una primera cursa a peu de 5 km, 20 km de ciclisme per la carretera C-1413 i 2,5 per finalitzar la prova. Enguany es tornarà a disputar també en distància sprint.

 

La novetat d'aquesta edició és el canvi de nom de la competició que aconsegueix el patrocini de la marca de roba esportiva BFAST.

 

 

Per tal de poder dur a terme aquesta cursa, també és molt important la tasca dels voluntaris i voluntàries que en l'edició d'enguany en faran falta uns 150.

 

Així doncs, el pròxim 17 de març a partir de les 10 del matí, tots els rubinencs i rubinenques estan convocats al Duatló més important de la ciutat. Les inscripcions es podran fer a partir de l'1 de febrer al web www.duatlorubi.com.

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?