Elena Ruiz, campiona d'Europa de waterpolo

La rubinenca Elena Ruiz va donar la victòria a la selecció espanyola en la tanda final de penals

La waterpolista del Club Natació Rubí, Elena Ruiz, s'ha proclamat campiona d'Europa en categoria cadet amb la selecció espanyola de waterpolo. El campionat s'ha disputat a la ciutat russa de Kirishi durant la setmana passada.

La selecció espanyola, que va arribar a la final amb arguments per disputar-la, tenia una papereta complicadíssima davant les amfitriones russes. Però si alguna cosa tenen les waterpolistes de la selecció espanyola és que no s'arronsen tot i la dificultat.

La selecció espanyola de waterpolo en categoria cadet, campiona d'Europa
La selecció espanyola de waterpolo en categoria cadet, campiona d'Europa | Cedida

La final va començar amb el primer quart a favor de l'equip amfitrió (3-2) per a després, durant el segon quart, remuntar i acabar el descans amb el partit empatat. Durant la segona meitat de l'enfrontament, la selecció espanyola va arribar a estar en el marcador a 10-8, perdent pocs minuts abans del final del partit, però amb un gran esforç i amb un gol a última hora de la waterpolista Elena Ruiz, igualava el partit per anar a la tanda final dels penals. Va ser aquí, on també l'Elena Ruiz posava el 13-14 que els va donar la victòria final, després que les russes fallessin el seu penal.

A més, l'Elena va ser escollida MVP (jugadora més valuosa) del campionat, juntament amb Mariona Terre que va ser escollida millor portera. Felicitats campiones!