L'equip femení d'hoquei rubinenc, eliminat de la Copa de la Reina per primer cop en 9 anys

Les jugadores del Cent Patins no han pogut guanyar a l’equip madrileny en un equip molt igualat fins al final

Aquest dissabte 1 de febrer s’ha disputat a la localitat d’Oropesa de Mar, la Copa de la Reina 2020 d’hockey línia, on l’equip femení HCR Cent Patins de Rubí s’enfrontava als Kamikaces Tres Cantos de Madrid, actuals campiones de la copa.

El partit ha estat molt igualat, amb ocasions per part dels dos equips. L’equip madrileny, amb més efectivitat anotadora, anava al descans amb el marcador favorable de 2-0. A la segona part, l’equip rubinenc augmentava la intensitat del seu joc, aconseguint un marcador de 2-1 a la represa.

Amb l’empat a tocar, l’encert de la portera madrilenya i el desgast per l'intens joc de les jugadores rubinenques, tancaven el partit amb un 3-1 en contra, quedant per primer cop en 9 anys, fora d'una final de Copa de la Reina.