Les jugadores del Cent Patins aconsegueixen la plata a la Women European League

Derrota contra les madrilenyes del Tres Cantos per la mínima

L'equip femení del HCR Cent Patins ha quedat subcampió a la Women European League que es disputava des del passat divendres i fins diumenge a la ciutat francesa de Ris-Orange. L'equip rubinenc es va classificar segon a la lliga amb quatre partits guanyats i una derrota per la mínima davant el Tres Cantos de Madrid.

Les noies de Fajardo arribaven a la final davant l'invicte Tres Cantos. Partit molt igualat entre els dos equips espanyols. Es ficava per davant al marcador el Tres Cantos amb un gran gol per l'escaire de l'Elena Ramos. Amb l'1-0 en contra per les rubinenques arribaven el descans. A la represa moltes ocasions per a tots dos equips, incloses algunes molt clares de gol per part del Cent Patins, que no aconseguia entrar a porteria. Una falta per canvi indegut portava a les madrilenyes a jugat una superioritat que van aprofitar de seguida fent el 2-0 mitjançant l'internacional Vega Muñoz.

Les Spartanas del Cent Patins es van desmoralitzar però en una jugada la també internacional rubinenca Andrea Sehuk va col·locar el 2-1 quan faltaven minut i mig pel final. Es va intentar fins a l'últim segon, però no va poder ser. Subcampiones d'Europa amb sabor amarg per la derrota però han d'estar ben orgulloses del treball realitzat.