El Veinti segueix imparable

L'equip rubinenc, amb 15 punts a la lliga, aconsegueix posar una mica més de distància en la classificació

El CF Juvenil 25 de Setembre ha visitat aquest cap de setmana la ciutat de Sabadell, per enfrontar-se a la UE Planadeu-Roureda (2-1), en la cinquena jornada de tercera catalana i els nois de Richard Giménez han aconseguit la seva cinquena victòria consecutiva.

En la primera part del partit, control total del Veinti, quan el seu capità, Kevin López, avançava el seu equip al minut 9. Va poder ampliar el marcador el club rubinenc  però no va ser fins als 20 minuts de la represa quan Marçal va posar el 0-2.

L'equip local va intentar ficar-se al partit i va prendre el control del joc en els minuts finals, retallant distàncies a 7 minuts del final, però el marcador no es va moure més.

Amb aquesta victòria, el Veinti és encara més líder, amb 5 punts d'avantatge sobre els seus perseguidors.

Diumenge vinent rebrà la visita del Fundació Terrassa FC, a l'estadi municipal del 25 de Setembre, a partir de les 12 hores.