Comuns Rubí torna a posar a concurs l’excedent de sous de dos regidors

Adreçat a projectes d'entitats sense ànim de lucre de la ciutat

En Comú Rubí ha anunciat que posa en marxa la segona edició del concurs Fem-ho en Comú, per donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials de la ciutat amb els excedents de sou de dos dels seus regidors, Ànnia García i Pau Navarro

Podran participar fins al 20 de maig associacions, fundacions, cooperatives sense ànim de lucre i col·lectius o plataformes de moviments socials que actuen a la ciutat "que busquin la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l'àmbit local". La sol·licitud per finançar el projecte haurà d'incloure una designació, objectius, col·lectiu a qui va dirigit i memòria o desglossament de les activitats a realitzar. Es podrà enviar per correu electrònic a:  encomurubi@gmail.com, a través del Facebook del grup municipal o per whatsapp al 644 899 062. 

La convocatòria està dotada amb 2.800 euros corresponents als excedents de sou dels mesos de desembre de 2020 fins a maig de 2021 i es distribuiran en un primer i segon premi de 1.400 euros cadascun. 

El comitè avaluador tindrà fins al 23 de maig per triar als projectes seleccionats que passaran a votació dels comuns de Rubí. Un cop finalitzada la votació els dos projectes que obtinguin el major número de vots seran escollits guanyadors del primer i segon lloc.

La notificació dels projectes seleccionats i l'entrega del premi monetari es farà els dies dilluns 30 de maig i dimarts 1 de juny respectivament (presencial o virtualment, en funció de les normatives sanitàries vigents aquell dia).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.