Esquerra Rubí denuncia manca de claredat sobre la taxa de les terrasses

Asseguren que diversos hostalers els hi han manifestat que el govern municipal està cobrant la taxa a les terrasses

Esquerra Rubí denuncia que malgrat que l’Ajuntament de Rubí ha anunciat l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de la via pública en les terrasses dels bars i restaurants de la ciutat, diversos hostalers els hi han fet saber que el govern municipal està cobrant la taxa en qüestió, "fent el contrari d’allò que havia anunciat el mateix govern fa uns dies".

El consistori ha anunciat també que a aquells establiments que ja se’ls havia cobrat al febrer se’ls retornaria l’import però des d'Esquerra expliquen que "la sorpresa, el malestar, el desconcert i la manca de claredat en aquesta mesura s’ha fet latent ràpidament entre el sector. Els mateixos hostalers han manifestat la seva desconfiança amb relació al retorn d’aquest impost ja cobrat fa uns mesos."

Des del partit liderat per Xavier Corbera consideren que "cal governar sense improvisació, qualsevol decisió d’aquestes característiques ha d’estar avaluada i estudiada amb antelació (...) Aquesta mesura, que va ser una aportació d’un grup de l’oposició, hagués estat una molt bona ajuda per a tots els restauradors de la ciutat que veuen amb incertesa el futur dels seus negocis".

Per aquest motiu, Esquerra demana a l’equip de govern que les mesures que es facin públiques "es treballin i es mesurin perquè es puguin fer efectives evitant crear més desconcert entre els rubinencs i rubinenques".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.