El centre d'imatge Ponsico fa 50 anys!

Responsables municipals han atorgat una placa commemorativa als fundadors de l'establiment

 

 

 

Era el desembre de 1968 quan Pere Ponsico i Inés Martín obrien com a perruqueria el centre d'imatge Ponsico, ubicat a la plaça Catalunya. Els serveis que oferien aleshores no tenien res a veure amb l'actualitat. Les noves tendències i l'evolució de la moda els han obligat a anar renovant-se fins a oferir, en l'actualitat, serveis de bellesa, psicoestètica i assessoria d'imatge en general.

 

 

Enguany, el centre celebra el seu 50è aniversari i l'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, i el regidor de comerç, Rafael Güeto, han visitat els fundadors de l'establiment per atorgar-los una plaça commemorativa amb la qual el consistori els agraeix la seva tasca a la ciutat durant tots aquests anys.

 

 

El centre d'imatge va néixer de les mans dels seus actuals propietaris i, de moment, no hi ha previst relleu generacional. Per tant, el dia que en Pere i la Inés es jubilin, en principi, tancarien les seves portes per sempre. Segons Inés Martín "quan ens jubilem, serà un honor poder dir que hem dedicat tota la nostra vida professional al nostre propi negoci a la nostra ciutat, Rubí".

 

 
L'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, i el regidor de Comerç, Rafael Güeto, amb els propietaris
L'alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, i el regidor de Comerç, Rafael Güeto, amb els propietaris | Ajuntament de Rubí - Lali Puig