Els equips masculí i femení del Cent Patins comencen el 2022 amb bon peu

Aquest cap de setmana, l'equip femení del Cent Patins s'enfrontava a l'equip madrileny del Ring Rat CPL Madrid. Tot i que l'equip rubinenc va tenir controlat el partit en tot moment, les madrilenyes els hi van fer passar algun ensurt.

El Cent Patins va anar en tot moment davant el marcador i ja a la primera part guanyaven per 2-0 amb gols de Lucía Moreno i Judit Pareja. Però un gol de la madrilenya Paula Díaz només començar la segona part va fer que els assistents a la pista Francesc Calvo comencessin a posar-se nerviosos i és que novament arribaven a porteria amb claredat però sense encert de cara a gol. Així i tot, gràcies a la sòlida defensa i la portera Ana Munevar els tres punts es queden a casa per a consolidar-se a la segona posició de la classificació.

L'equip masculí jugava contra un altre equip madrileny, en aquest cas Las Rozas, un equip molt minvat per la Covid-19. L'equip madrileny es caracteritza per ser lluitador i posar les coses difícils, però en aquest cas tot el contrari i a la primera part el Cent Patins ja guanyava per 9-0.

A la segona part, l'equip de Marcus Fajardo va aixecar el peu de l'accelerador i va donar temps als joves Lluis Torras, Iván Medina, Manel de la Cruz, que van gaudir de força minuts a pista. Resultat final d'11-0 que consolida la tercera plaça a la classificació.

Aquests resultats donen moral als equips rubinencs de cara a la Copa del Rei i la Reina que es jugarà a finals de mes a Cartagena.

La setmana vinent es disputaran la seu infantil nacional a casa, les noies es trobaran amb el sempre difícil Tsunamis de Barcelona, mentre que els nois no haurien de tenir cap problema davant un Metropolitano de Bilbao amb zero punts.