La Policia Local se suma a la lluita contra el càncer infantil

A través de la campanya 'Escuts Solidaris', el cos policial ajuda a recollir fons per aquesta causa

 

 

 

La Policia Local de Rubí se suma a la campanya 'Escuts Solidaris' que proposa recollir fons per la lluita contra el càncer infantil a partir de la venda, precisament, d'escuts personalitzats amb el nom de la ciutat i l'etiqueta #pelsvalents.

 

 

Amb aquesta iniciativa, la ciutat pot contribuir al finançament del centre oncològic infantil SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, impulsat per l'Hospital Sant Joan de Déu. 

 

 

La campanya, que va néixer l'any 2017, surt dels cossos policials de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric que van pensar a confeccionar aquests escuts amb la imatge del cos de seguretat de cada població adherida, molt semblants als autèntics, amb el nom de cada municipi en groc. A més, les peces duen una capa termo adhesiva al dors per poder-lo fixar a qualsevol roba amb la planxa.

 

 

D'aquesta manera, la Policia Local de Rubí se suma a més de 120 cossos policials i d'emergències d'arreu de Catalunya que ja hi col·laboren i que han aconseguit recollir més de 100.000 euros. 

 

 

Tots aquells rubinencs i rubinenques que vulguin col·laborar amb aquesta causa, poden comprar el seu escut, per un cost de 4 €, a la Comissaria de la Policia Local a la carretera de Terrassa, 118. L'estoc s'anirà ampliant en funció de la demanda que tingui.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?