contingut promocionat
logo sjv

 

 

No arribo a fi de mes! Què faig?

D’una o d’altra manera, cada mes paguem part d’uns deutes que mai ens abandonaran

Tornem de les vacances amb l’ànima plena pels dies de descans gaudits, per la tristesa de la volta a la rutina (en la majoria dels casos) i la cartera buida; uns altres estaran pendents de la finalització dels seus contractes temporals, i la fi de la seva flor d’estiu en forma de salari. Tots, d’una forma o una altra afrontarem dificultats per al nostre dia a dia, i què farem si no podem afrontar els pagaments que ens venen damunt: hipoteca, targetes de crèdit, préstecs personals, etc.

Com en qualsevol altra situació, no juguem a la ruleta russa a l’hora de decidir quines despeses afrontem i quines no. En una situació de crisi de la parella, l’òptim seria consultar amb una advocada de divorci abans d’iniciar qualsevol acció, per saber com actuar i quines responsabilitats o obligacions comporta l’inici de la separació conjugal.

En cas de la insolvència, és exactament igual. És necessari consultar per a determinar concretament, des d’un punt de vista jurídic, on estem, quines responsabilitats, obligacions i sortides hi ha quan no es poden afrontar els pagaments acumulats per vacances, col·legis, préstecs, etc. La diferència entre totes dues actuacions, la ruleta russa o la consulta, tindran resultats absolutament dispars en termes d’estalvi i tranquil·litat en el dia a dia d’una família. I aquesta decisió depèn només de tu, de voler fer les coses bé.

Si tens qualsevol dubte sobre aquest o altres temes, confia en Serveis Jurídics Vallès.

Sjv Advocats aporta experiència i dedicació. FOTO: Cedida
per Redacció