Nova programació d’activitats per a rubinencs de més de 60 anys

S'incorpora un cicle de visites a museus i continuen les passejades per l'entorn de la ciutat

L’Ajuntament de Rubí torna a posar en marxa una nova edició del programa d’activitats 'Gaudeix de la vida en gran!', adreçat a persones de Rubí de més de 60 anys. Com a novetat, s'incorpora un cicle de visites culturals al Museu Molí Paperer de Capellades (28 de novembre), al Museu Nacional d’Art de Catalunya (18 de novembre), al Parc Arqueològic Mines de Gavà (16 de desembre) i al Jardí Botànic Marimurtra de la Costa Brava (20 de gener).

També continuen les passejades per l’entorn de Rubí a partir del 7 d’octubre, i la programació prevista és la següent:

  • Divendres 7 d’octubre - 1962: el que l’aigua s’emportà
  • Divendres 21 d’octubre - De Rubí a Sant Muç i tornada pel camí de Can Pòlit
  • Divendres 11 de novembre - L’arqueologia a Rubí
  • Dijous 1 de desembre - Ruta de les fonts de Can Roig
  • Dijous 15 de desembre - Ruta de Rubí a l’ermita de Sant Genís
  • Divendres 13 de gener - Ruta de Ca n’Oriol al torrent dels Alous

Activitats formatives

El programa 'Gaudeix de la vida en gran!' inclou activitats formatives al voltant del benestar de les persones grans amb tallers sobre nutrició, higiene postural, sexualitat, cosmètica, informàtica bàsica o avançada, i aplicacions útils per al mòbil.

A més, el 20 de desembre s’ha previst un cinefòrum sobre menopausa amb la projecció de la pel·lícula 'La menopausa és el començament de la vida!' de Thérèse Clerc.

Totes les propostes són gratuïtes i les inscripcions es poden fer a partir de dilluns 12 de setembre a través d'aquest enllaç  o trucant al telèfon 637 83 10 92.

Paella popular

El programa d'enguany recupera la celebració del Dia Internacional de les Persones Grans, l’1 d’octubre, amb música i paella popular a la Rambla del Ferrocarril (13.30 h). La recollida de tiquets, dos per persona, es podrà fer al Punt d’Informació de la plaça Pearson els dies 23, 27, 28 i 30 de setembre de 10 a 12 h. El dia 28 també es podrà recollir tiquets de 16.30 a 18.30 h.

D'altra banda, l’Aula d'Extensió Universitària inaugura el curs 2022-2023 el 4 d’octubre a les 18 h al pati de l’Ateneu amb la proposta 'Paraules i música', a càrrec de l’escriptor rubinenc Enric Larreula, i l’Associació de Gent Gran de Rubí proposa la celebració del seu 45è aniversari amb un reconeixement a les persones que celebren 90 anys el 2 de novembre a les 16.30 h al Casal Cívic de Rubí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.