La UE Rubí deixa escapar dos punts al camp del Mataró (2-2)

Els rubinencs van empatar aquest dijous a Mataró en un partit que es va acabar decidint en els darrers minuts

La UE Rubí ha deixat escapar dos punts aquest dijous en la seva visita a Mataró. Partit on els rubinencs van demostrar millores en el joc col·lectiu, van tenir més ocasions i van concedir menys durant els minuts reglamentaris.

El Rubí va començar el partit amb el domini de la pilota, i malgrat l'intercanvi de cops, es va arribar al descans amb empat a zero. A la represa, els mataronins van sortir millor, però una bona jugada entre Jacobo i Younnes va servir perquè pugés el primer gol rubinenc al marcador. Després del gol, el Rubí va seguir intentant posar més distància al marcador i, tot i que van tenir ocasions per poder-ho fer, els que si ho van aprofitar van ser els locals per posar l'empat.

Els darrers minuts del partit van ser el més interessat i es van convertir en una autèntica bogeria. Al minut 90, Annouar transformava un penal pels rubinencs que suposava l'1 a 2 i la victòria rubinenca. Massa d'hora es va cantar victòria i és que el Mataró va llançar-se completament pel partit i va pressionar al Rubí fins que al minut 93 van aconseguir l'empat a 2.

Els rubinencs encara van tenir una última per emportar-se els tres punts, i és que al 95, Raúl Pérez i Annouar es van plantar sols davant del porter, però Raúl no va encertar en la passada i la pilota es va perdre per la línia de fons sense poder celebrar el que hagués estat el tercer i definitiu gol.

La UE Rubí suma un punt, que no serveix de molt a escala classificatòria ni anímica perquè es veien amb el partit guanyar al minut 90, però que si demostra la millora de joc a comparació dels últims partits. En les pròximes dues jornades s'hauran d'enfrontar als dos últims classificats del grup 1B de Primera Catalana, començant per aquest diumenge a les 12 h davant el Parets al Municipal de Can Rosés. Un Rubí que es queda ara mateix tercers per la cua amb 5 punts.