La UE Rubí empata a domicili davant el Mollet (3-3)

El Rubí acaba empatant a domicili davant el Mollet després que l'equip local remuntés un 0-3

La UE Rubí visitava el Mollet a la segona jornada de la lliga de Primera Catalana. Partit havia començat molt bé pels homes de Carlos López i és que al minut 1 ja guanyava gràcies a un gol d'Alex Ruíz. Un quart d'hora després, Òscar Uroz feia el segon i al 28 de la primera Carlos Montoro feia el tercer.

Tot i el bon inici, el partit s'ha complicat pels rubinencs i quan faltaven 2 minuts pel final del primer temps, el Mollet ha retallat distància al marcador. La segona part ha estat molt combatuda fins al minut 72 quan el Mollet ha fet el segon. El Rubí va intentar resistir però al minut 84 l'àrbitre ha expulsat a Ivan Rodríguez, i amb un home menys, a l'últim minut del partit el Mollet ha aconseguit posar el definitiu 3-3.

La UE Rubí segueix sense perdre en aquesta lliga però amb un toc agredolç perquè ha vist com se li escapava la victòria a la segona part.