La UE Rubí s'estrena a casa amb un contundent 5-2 davant el Júpiter

L'equip rubinenc ha tornat a la competició de forma immillorable guanyant el primer partit de lliga a casa per 5 - 2 davant el Júpiter

Aquest diumenge ha tornat el futbol al Municipal de Can Rosés després de gairebé 7 mesos de competició parada a causa de la pandèmia del coronavirus. El primer equip de la Unió Esportiva Rubí s'enfrontava al Júpiter en la primera jornada de la Primera Catalana i ho ha fet de forma immillorable.

El partit ha començat amb un Júpiter protagonista amb la pilota i que ha tingut la possessió gairebé tota la primera part. El Rubí, per la seva banda, esperava al darrere l'error de l'equip barceloní per sortir a la contra. No ha tingut èxit i el Júpiter ha estat el primer a avançar-se, al minut 17, després d'una jugada per banda esquerra on Eric Ruiz ha posat una bona pilota a l'àrea perquè Juanma Pérez posés el 0-1 al marcador.

El Rubí en cap moment ha abaixat els braços i fruit d'això, sis minuts després, ha arribat el gol de l'empat gràcies a Raül Pérez. Amb l'empat el marcador, s'ha vist un partit més obert i amb un intercanvi de jugades per part d'ambdós equips. Al minut 36, en una jugada embarbollada dins de l'àrea, el Júpiter ha aconseguit tornar a avançar-se en el marcador per mediació de David Escudero.

Després del segon gol, l'equip barceloní s'ha vist superat per un Rubí que ha buscat de forma agosarada l'empat. Així ha arribat un primer gol anul·lat per l'àrbitre però que minuts després, en una altra bona jugada del club rubinenc, ha aconseguit posar les taules al marcador amb el gol d'Àlex Ruiz. Un 2-2 amb el que s'ha arribat al descans.

La segona meitat ha estat força diferent, ja no hi havia cap rastre del Júpiter amb domini de la pilota que s'havia vist a la primera part i a poc a poc el Rubí s'ha anat fent amb el partit i amb les ocasions. La primera jugada polèmica ha estat unes mans a l'àrea de l'equip barceloní que l'àrbitre no ha vist però que el línia, ha fet rectificar i ha acabat amb l'expulsió d'Escudero per part del Júpiter. Així, ha arribat el 3-2 al marcador després que Carles Montoro transformés la pena màxima al minut 54.

Ja a la recta final del partit, el Júpiter, amb un jugador menys, es feia el quart en pròpia porta i al minut 85, Ivan Rodríguez feia el cinqué per posar el definitiu 5-2 al marcador.

FITXA TÈCNICA

UE RUBÍ: Ivan Fuentes, Aitor Torres (groga, 17'), Ivan Rodríguez, Ivan Caballero (groga, 68'), Alex Ruíz, Pesky (groga, 70'), Raul Pérez (groga, 19'), Masip, Uroz (groga, 48'), Héctor, Carles Montoro. Canvis: Sergi Estrada, Adrià López, Gerard Silvestre, Anouar, Joan Poch.

CE JÚPITER: Luque, Izan, Ahufi, Alba, Escudero (vermella directa, 51'), Riki, Alex Gil, Patrick, Juan, Eric Ruíz, Corzo. Canvis: Javier Ruíz, Daniel Ortega, David Olid,Ivan.