El 'Veinti' cau a domicili davant l'Esparreguera en el primer partit de lliga (2-1)

El primer equip del 'Juventud 25 de septiembre' ha iniciat la lliga amb derrota després de perdre a domicili davant l'Esparreguera per 2-1

Tornava la lliga també pel primer equip del 'Juventud 25 de septiembre' després de l'aturada de tot l'esport a causa de la pandèmia del coronavirus. Partit fluix dels homes de Jaume Andreu Guerrero que no van aconseguir la victòria a domicili davant l'Esparreguera.

Una primera meitat sense moltes ocasions per a cap dels dos equips que es va veure contraposada per un mal inici dels rubinencs a la segona part que van encaixar el primer al minut 53. El 'Veinti' seguia sense crear ocasions de perill i l'Esparreguera va aprofitar un error en defensa per fer el 2-0 quan faltaven vint minuts per acabar el partit.

Els canvis de Guerrero van fer que l'equip pugés la intensitat però no va ser suficient per donar-li la volta al marcador. Rubo va ser l'encarregat de fer el gol de l'honor als minuts finals per deixar el definitiu 2-1. La pròxima jornada, el 'Veinti' rebrà a casa a la UE La Palma Cervelló.