El Veinti guanya i certifica la permanència (3-4)

El club rubinenc aconsegueix la permanencia després de guanyar al CF Junior

Segueix la bona dinàmica de les darreres setmanes del CF Juventud 25. Cinquena victòria en set partits pels rubinencs que han certificat la permanència després de superar a domicili al CF Junior per 3-4.

El Veinti va començar molt fort i és al minut 13 els dirigits per Alejandro García ja guanyaven per 0-2 gràcies a un gol de Plegue i un altre de Xavi Muñoz des dels onze metres. Malgrat això, el Junior va aconseguir empatar el partit en dos minuts bojos passat el minut 20 de la primera.

Els dos equips necessitaven la victòria i el partit es va transformar en una anada i tornada constant sense domini clar de cap equip. A la represa, Javilín posava per davant als rubinencs al minut 53. El Junior ho seguia intentant, però no va ser fins al minut 90 quan van aconseguir empatar.

Semblava que el partit ja estava destinat a acabar amb taules al marcador, però en l'últim sospir del partit, una jugada individual del capità Javilín donava la victòria a Veinti i l'eufòria va sorgir entre jugadors, cos tècnic i el públic desplaçat. Permanència assegurada i el pròxim diumenge 27 de juny es disputarà l'últim partit de lliga al Municipal 25 de Setembre davant l'AE Abrera.