El Veinti reprén la competició amb una contundent victòria (4-0)

El Veinti mostra la seva millor versió davant la Pª Recreativa Sant Feliu a casa

Bona i contundent victòria del CF Juventud 25 de Septiembre davant la Pª Recreativa Sant Feliu al partit corresponent a la 4a jornada del grup 8 de la Tercera Catalana. El Veinti va mostrar la seva millor versió en el que va de campionat i es va imposar al quart classificat per 4-0.

El conjunt rubinenc es va avançar ràpidament al marcador, només 20 segons després del xiulet inicial, Jose Navarro feia el primer gol del partit. Bon ordre defensiu i amb arribades perilloses a l'àrea rival per part del Veinti durant la primera mitja hora que es va certificar amb el gol d'Óscar Hidalgo.

A la represa, l'equip dirigit per Alejandro García va continuar dominant. Abans del minut 60, el Veinti sentenciava el partit amb dos gols gairebé consecutius transformats en primer lloc per Javilin i després des del punt de penal Xavi Muñoz.

Malgrat la victòria, l'equip rubinenc continua en les darreres posicions de la taula -penúltim amb 12 punts-, però amb partits pendents de jugar que van ser ajornats pel cas positiu de Covid-19 que van tenir fa un parell de setmanes. Els pròxims partits seran aquest dimarts a les 21 h a Can Rosés, el derbi amb la UE Rubí, i el diumenge a les 12 h contra el Sant Andreu de la Barca.