El Veinti suma un punt 'in extremis' davant el Sant Esteve Sesrovires

Un gol de Xavi Muñoz al minut 89 va donar l'empat als rubinencs

Empat 'in extremis' del CF Juventud 25 de Septiembre davant el Sant Esteve Sesrovires aquest diumenge en el Municipal del barri. Partit marcat per la calor -i és que a l'hora del partit el termometro marcava més de 30 °C- així com la càrrega de partits amb 5 jugats en 14 dies.

El partit començava accidentat amb les lesions de Pol Bravo i Joel "Pollo", que es perdrà el que resta de temporada, i a la mitja hora de partit, els visitants aconseguien avançar-se en el marcador. El Veinti ho va seguir intentant, però el descans va arribar i es mantenia la distància mínima.

A la represa, els rubinencs van reaccionar i posaven l'1-1 al marcador gràcies a un gol de l'Adan Sancho. Malauradament pels locals, l'alegria va durar poc i és que van veure com quan faltaven quinze minuts pel final del partit el Sant Esteve Sesrovires tornava a posar-se per davant. El Veinti va tirar caràcter i va ser Xavi Muñoz, qui al minut 89 va provocar un penal que ell mateix es va encarregar de llançar per posar el definitiu empat a 2 al marcador.

Aquest empat deixa al Veinti amb la permanència pràcticament assegurada. Bona dinàmica de l'equip dirigit per Alejandro García en les darreres setmanes i és que fa dos mesos els rubinencs ocupaven la penúltima posició de la taula.