Els joves del CN Rubí disputen els campionats de Catalunya de waterpolo i natació

La nedadora Fatna Gharbaoui ha quedat campiona de Catalunya del seu grup d'edat

Aquest cap de setmana s'han disputat alguns dels campionats de Catalunya de waterpolo. Les noies del juvenil femení del CN Rubí van ser les primeres a competir. La seva classificació per al campionat i la vuitena posició final assolida, han estat el premi a una temporada molt disputada i exigent. A més, aquesta setmana competiran l'equip infantil femení, l'aleví i el benjamí en els seus respectius campionats.

Juvenil femení de waterpolo del CN Rubí. FOTO: Cedida

També durant el mateix cap de setmana es va disputar el 4t Torneig Marea Verda, que organitza el CN Montjuïc. L'equip infantil femení es va proclamar campió del torneig, mentre que l'infantil masculí va aconseguir la 5a posició i el cadet masculí la 3a.

En natació es va disputar fins aquest dilluns passat, el Campionat de Catalunya final territorial benjamina a Tarragona.

Final territorial benjamina a Tarragona. FOTO: CN Rubí

El club rubinenc ha assolit la 14a posició de la classificació per equips, amb una molt bona actuació de tots els joves nedadores i nedadors, on destaca la Fatna Gharbaoui, que ha quedat campiona de Catalunya del seu grup d'edat.

Les nedadores i nedadors del CN Rubí van ser els següents:

Primera jornada:

• Pablo de Haro, Biel Mazuelas, Asier Galan, Nacho Quinoa:

Segona jornada:

• Fatna Gharbaoui, Sofia Dedes, Laia Muñoz.

Tercera jornada:

• Olivia Gómez, Yara Huino, Joan Ruiz, Joel Ruiz, Bruno Dedes, Unai Marin, Hector Pros.

En triatló, el Maurici Sampons va disputar el "IX Aquatló Torredembarra Mediterranean Race", obtenint la 8a posició en la seva categoria (ABM) i la 30a en la general. També el Carlos Insa va disputar el duatló de Gironella aconseguint una fantàstica 1a posició en la categoria sub-23 i la 3a de la general (elit). Des del club donen l'enhorabona a tots dos.