La rubinenca Elena Ruiz disputa el Campionat d'Europa de waterpolo amb la selecció espanyola

El campionat se celebra a Rússia, del 7 al 14 de juliol

La waterpolista de categoria cadet del Club Natació de Rubí Elena Ruiz, després d'estar concentrada al centre d'alt rendiment (CAR) de Sant Cugat, ha estat convocada per disputar el Campionat d'Europa de waterpolo cadet amb la selecció espanyola, que s'està disputant a Rússia, a la ciutat de Kirishi, del 7 al 14 de juliol.

Per la seva part, el també waterpolista David de Requesens ha estat convocat per la concentració prèvia al Campionat d'Europa cadet, que tindrà lloc al CAR de Sant Cugat, del 14 al 19 de juliol.

També les dues waterpolistes de categoria juvenil del CN Rubí, Raquel Prieto i Ariadna Ruiz, han estat convocades per participar en els entrenaments de preparació de la selecció juvenil espanyola, del 5 al 21 d'agost al CAR de Sant Cugat.

Durant la setmana passada, els waterpolistes infantils Francesc Gozalbo i Miquel Israel, que formen part de l'equip 'Be water my friend', van aconseguir l'or al 'Waterball World Festival', disputat a Pescara, Itàlia.

Competicions de natació

El cap de setmana passat hi va haver dues competicions de natació, on el Club Natació Rubí va estar representat.

Dissabte es va celebrar la 'Copa Swim Costa Brava By Sunset', travessia d'aigües obertes entre Llançà i el Port de la Selva. En la prova dels 5.000 metres van competir Joan Carles Hernández, Nico Fricou i Cristina Aguilera. En la prova dels 2.500 metres van competir: Òscar Pol i Judit Gil.

Participants de la 'Copa Swim Costa Brava By Sunset'
Participants de la 'Copa Swim Costa Brava By Sunset' | Cedida

Diumenge, Axel Royo va disputar el Campionat de Catalunya Infantil d'estiu a Tarragona. L'Axel ha participat en els 200 metres braça, acabant amb un temps de 2:58:76. Tot i no ser la seva millor marca en aquesta distància, el temps realitzat li permetrà la participació en el campionat d'hivern.