Terrassa del restaurant de Can Barata Bodega Tomàs. FOTO: @osorioartist
Terrassa del restaurant de Can Barata Bodega Tomàs. FOTO: @osorioartist
Menu 'Compartim' de Bodega Tomàs. FOTO: @osorioartist
Menu 'Compartim' de Bodega Tomàs. FOTO: @osorioartist
Brasa de Bodega Tomàs. FOTO: @osorioartist
Brasa de Bodega Tomàs. FOTO: @osorioartist

BODEGA TOMAS CAN BARATA

Cuina mediterrània amb un toc especial del xef i plats a la brasa

Bodega Tomàs Can Barata, la masia gastronòmica del grup Tomàs, combina la cuina tradicional amb la filosofia de la Bodega Tomàs, i on podràs tastar els plats més icònics de la Bodega i les noves creacions fetes a la brasa. Amb el nou restaurant el grup ja en té tres: Bodega Tomàs Original, Coock Slow Food Chicken i ara la Masia Bodega Tomàs Can Barata.

Delícies a la brasa amb aquell sabor a foc que tant ens agrada​

Recuperen les receptes tradicionals catalanes, preparades en diferents tècniques per donar-lis un toc més personal. Podràs degustar plats originals i deliciosos combinats amb la cuina a la brasa. A més, com a masia no podien deixar de banda els esmorzars, i a BT Can Barata no són menys, els caps de setmana podreu esmorzar una gran varietat de plats, des de pastes dolces, entrepans calents o freds, i fins i tot esmorzars de forquilla.

Família de cuiners, a Sant Cugat

Tomàs és el cognom d’una família de cuiners santcugatencs. Una família crescuda entre fogons i apassionada per la bona cuina.

Especialitats:  Cuina mediterrània amb un toc especial del xef i plats a la brasa

Horari:

Dimarts i dimecres de 13h a 16h / Dijous i divendres de 13h a 16h i de 20 a 23:30 / Dissabte de 9h a 16h i de 20 a 23:30h / Diumenge de 9h a 16:30h / Obert el 12 d'octubre de 13h a 16h

A destacar:

Nits de dijous, divendres i dissabtes es pot sopar a la terrassa, decorada amb petites bombetes que donen un ambient molt acollidor i a on podràs gaudir de plats de carta i el “menú compartim” que inclou diferents plats per, tal com diu el seu nom, compartir, beguda, postres i gintònic per 28,50€ per persona.

Gaudeix de la nit amb gintònics a preu especial. A 5€!

Estigues atent a les xarxes socials per conèixer totes les novetats, ja que molt aviat prometen música en directe per una vetllada de somni.

Correu electronic: [email protected]

Adreça

Localitat: SANT CUGAT DEL VALLÈS

Adreça: CAN BARATA, 2

Com arribar-hi