David Raventós, Directe 68: "És igual que tinguis 7 milions d'independentistes a Catalunya si no en tens cap al Parlament"

La formació denuncia que el Procés independentista ha estat tot un engany

 

 

Directe 68 es defineix com un partit polític sense polítics i neix, ara fa 5 anys, denunciant que tot el procés independentista ha estat un engany cap als catalans i catalanes. David Raventós, president de la formació, afirma que "venim a explicar un projecte nou que té la voluntat i la certesa d'unir l'independentisme per fer la independència per via unilateral".

 

La formació defensa que tant independentistes com unionistes treballen de la mà i que "ens estan enganyant una gent posant llaços i els altres traient-los però en realitat treballen tots junts". Raventós així ho ha explicat: "A mi m'ha costat 25 anys entendre que persones que jo pensava que eren intel·ligents, que ho són, i independentistes, no paraven d'equivocar-se i de fer les coses que cap persona intel·ligent i independentista faria".

 

Es presenten com un projecte inclusiu i que servirà per desmuntar "les estructures de corrupció i dominació dels pobles i ho farem trencant la censura brutal que tenim als mitjans de comunicació nacionals", afirmen des de la formació. I afegeixen que "s'ha d'aconseguir trencar aquesta censura explicant les coses que passen on els independentistes i els unionistes treballen junts contra el poble de Catalunya".

 

"Les persones són el que fan, no el que diuen i Carles Puigdemont ha escrit un llibre que demostra que no és independentista, per això va fer dues falses declaracions d'independència", afirma Raventós. "Ara hi ha persones que avui són herois dels independentistes que quan la veritat se sàpiga seran perseguits pel carrer perquè l'engany és monstruós".

 

Per Directe 68, l'objectiu de tot aquest "engany" és matar la independència i, per aquest motiu, la formació s'està preparant i donant a conèixer per provocar un canvi de paradigma: "És igual que tinguis 7 milions d'independentistes a Catalunya si no n'hi ha cap al Parlament".