Victòria de l'equip femení a la lliga d'elit i del Cent Patins B, que ha disputat dos partits en un cap de setmana. FOTO: Cedida

HOQUEI

Magnífic cap de setmana per als equips del Cent Patins

Començava la jornada amb el Cent Patins B, que va jugar un primer partit contra Playas de Oropesa B, amb victòria rubinenca per 4-3, i un segon enfrontament amb l'Espanya B, amb també victòria clara del Cent Patins per 5-1.

Pel que fa a la lliga elit, les noies jugaven a casa contra el CP Villareal, un partit fàcil i controlat en tot moment. Les noies del Cent Patins han donat una molt bona sensació contra un Villareal fluix en defensa i poc convincent en atac que s'han vist truncats gràcies en la primera part per la portera Carmen Hernández i en la segona part per Ana Munevar. Les rubinenques, amb la veterana Jana Cassi al capdavant i la resta de noies, han aconseguit la tercera victòria consecutiva amb gols de les joves Júlia Puigpinos, Lícia Moreno i la golejadora d'aquest any, Judit Pareja.

Els nois dels Cent Patins, malgrat les baixes d'Abdon, Triviño, Morral i Thomas, han tingut un partit còmode davant d'un Playas d'Oropesa molt lluitador. Els jugadors de Marcus Fajardo han plantejat un molt bon partit, sòlid en defensa i contundent en atac.

Nova victòria del Cent Patins, que ja suma tres consecutives. A partir d'ara, els partits que queden per terminar la primera volta seran amb equips molts més difícils. El cap de setmana del 6 de novembre primers partits complicats pel Cent Patins, ja que vindrà d'equip visitant el totpoderós Tres Cantos PC.