Seguint les recomanacions de la Reial Federació Espanyola, l'equip de waterpolo masculí jugarà el seu pròxim partit a porta tancada. FOTO: Cedida

CRÒNICA DE LA SETMANA

Victòria ajustada de l'equip masculí de waterpolo

Els pròxims partits de lliga nacional se celebraran a porta tancada

El primer equip absolut masculí de waterpolo del CN Rubí ha assolit una treballada victòria enfront del CN Premià. El resultat, de 13-12 ho diu tot. Va ser un partit molt igualat on el conjunt dirigit pel Dani Gómez, va remuntar en l'últim quart el desavantatge d'un gol i va acabar imposant-se amb un parcial de 5-3, que els hi va donar la victòria final.

Aquest dissabte l'equip es desplaçarà fins a Ceuta, per disputar el seu partit contra el CN Caballa, a partir de les 15 h. Seguint les recomanacions de la Reial Federació Espanyola de natació per evitar la propagació del coronavirus, tots els partits de lliga nacional se celebraran a porta tancada.

Pel que fa al waterpolo femení, cal destacar la convocatòria de la waterpolista Elena Ruiz Barril, en categoria cadet, pel seguiment personalitzat del waterpolo femení que porta a terme la Reial Federació Espanyola de natació (programa de tecnificació). Aquesta concentració es durà a terme al CAR de Sant Cugat des del divendres 13 fins al diumenge 15 d'aquest mes.

La resta de resultats de la setmana anterior han estat els següents:

Duatló de Vic

Diumenge es va disputar el XVIII Duatló de Vic. El Club Natació Rubí va competir amb set representants. Destaquen la primera posició en la categoria de veterans 2 masculina, del Ricard Valenzuela.