Victòria ajustada de l'equip masculí de waterpolo

Els pròxims partits de lliga nacional se celebraran a porta tancada

El primer equip absolut masculí de waterpolo del CN Rubí ha assolit una treballada victòria enfront del CN Premià. El resultat, de 13-12 ho diu tot. Va ser un partit molt igualat on el conjunt dirigit pel Dani Gómez, va remuntar en l'últim quart el desavantatge d'un gol i va acabar imposant-se amb un parcial de 5-3, que els hi va donar la victòria final.

Aquest dissabte l'equip es desplaçarà fins a Ceuta, per disputar el seu partit contra el CN Caballa, a partir de les 15 h. Seguint les recomanacions de la Reial Federació Espanyola de natació per evitar la propagació del coronavirus, tots els partits de lliga nacional se celebraran a porta tancada.

La waterpolista Elena Ruiz Barril. FOTO: Cedida

Pel que fa al waterpolo femení, cal destacar la convocatòria de la waterpolista Elena Ruiz Barril, en categoria cadet, pel seguiment personalitzat del waterpolo femení que porta a terme la Reial Federació Espanyola de natació (programa de tecnificació). Aquesta concentració es durà a terme al CAR de Sant Cugat des del divendres 13 fins al diumenge 15 d'aquest mes.

La resta de resultats de la setmana anterior han estat els següents:

Resultats de la resta d'equips del CN Rubí

Duatló de Vic

Diumenge es va disputar el XVIII Duatló de Vic. El Club Natació Rubí va competir amb set representants. Destaquen la primera posició en la categoria de veterans 2 masculina, del Ricard Valenzuela.