Bacallà arrebossat amb 'corn flakes'

General

La recepta del dia: Bacallà arrebossat amb 'corn flakes'

Aquesta recepta es pot fer amb nens i nenes

 

Ingredients

  • 800 g de filet de bacallà dessalat
  • 100 g de blat de moroinflat ('cornflakes')
  • 1 ou
  • oli d'oliva verge extra
  • sal

Per a la maionesa de curri:

  • 200 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de curri
  • un pessic de sal

 

 

Preparació

  1. Per a la maionesa: poseu l'ou al vas de la batedora, un pessic de sal i oli fins que el cobreixi. Bateu-ho sense moure el braç mecànic, fins que prengui. Acabeu-ho amb la culleradeta de curri.
  2. Talleu el bacallà a tires, submergiu-les en l'ou batut i arrebosseu-les amb els 'corn flakes'.
  3. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 10 min.
  4. Passat aquest temps, demaneu a un adult que us ajudi a treure el bacallà del forn.
  5. Serviu el bacallà immediatament, acompanyat amb la maionesa de curri i un tomàquet amanit.
Veure Comentaris