Ingredients
- 800 g de filet de bacallà dessalat
- 100 g de blat de moroinflat ('cornflakes')
- 1 ou
- oli d'oliva verge extra
- sal
Per a la maionesa de curri:
- 200 ml d'oli d'oliva verge extra
- 1 ou
- 1 culleradeta de curri
- un pessic de sal
Preparació
- Per a la maionesa: poseu l'ou al vas de la batedora, un pessic de sal i oli fins que el cobreixi. Bateu-ho sense moure el braç mecànic, fins que prengui. Acabeu-ho amb la culleradeta de curri.
- Talleu el bacallà a tires, submergiu-les en l'ou batut i arrebosseu-les amb els 'corn flakes'.
- Coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 10 min.
- Passat aquest temps, demaneu a un adult que us ajudi a treure el bacallà del forn.
- Serviu el bacallà immediatament, acompanyat amb la maionesa de curri i un tomàquet amanit.