Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

General

Les postres del dia: Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

-

 

Ingredients per a 4 persones

  • 220 g de xocolata blanca
  • 250 g de iogurt natural
  • 170 ml de nata líquida
  • 100 ml de llet
  • 5 cm de citronella
  • 1 magrana
  • 2 cullerades de festucs torrats i pelats
  • pell de llima ratllada finament

 

Preparació

  1. Poseu la nata i la llet en una cassola al foc amb la citronella aixafada. Escalfeu-ho fins a uns 80 ºC i deixeu-ho infusionar fins que es refredi.
  2. Foneu la xocolata blanca al bany maria.
  3. Retireu la citronella de la nata. Amb unes varetes, bateu-la lleugerament i barregeu-la suaument amb la xocolata.
  4. Afegiu-hi el iogurt, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
  5. Desgraneu la magrana amb les mans i trossegeu els festucs.
  6. Serviu la sopa de xocolata blanca i iogurt en copes. Al damunt, poseu-hi uns grans de magrana, una mica de festucs i la pell de llima.
Veure Comentaris