Ingredients per a 4 persones
- 220 g de xocolata blanca
- 250 g de iogurt natural
- 170 ml de nata líquida
- 100 ml de llet
- 5 cm de citronella
- 1 magrana
- 2 cullerades de festucs torrats i pelats
- pell de llima ratllada finament
Preparació
- Poseu la nata i la llet en una cassola al foc amb la citronella aixafada. Escalfeu-ho fins a uns 80 ºC i deixeu-ho infusionar fins que es refredi.
- Foneu la xocolata blanca al bany maria.
- Retireu la citronella de la nata. Amb unes varetes, bateu-la lleugerament i barregeu-la suaument amb la xocolata.
- Afegiu-hi el iogurt, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
- Desgraneu la magrana amb les mans i trossegeu els festucs.
- Serviu la sopa de xocolata blanca i iogurt en copes. Al damunt, poseu-hi uns grans de magrana, una mica de festucs i la pell de llima.