Ple municipal d'aquest mes de juliol, on el regidor de Memòria Històrica, Pau Navarro, feia oficial la seva renúncia.

POLÍTICA

L’AUP critica el nou càrrec de l’exregidor Pau Navarro

Segons el grup municipal, Navarro substituirà a Eva Candela en la promoció del Pla d’Ordenació Urbana Municipal

Aquest dijous en el ple municipal el regidor de Memòria Històrica, Pau Navarro, d’En Comú Podem Rubí, anunciava la seva renúncia en favor d’Elena Montesinos, de Podem Rubí, en un relleu acordat entre les dues formacions.

El grup municipal de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) ha fet saber però, que Navarro tindrà un nou càrrec com assessor en el govern municipal ocupant el lloc d’Eva Candela.

Segons expliquen des de l'AUP, Candela, actualment diputada pel PSC, havia d’encarregar-se de promoure el Pla d’Ordenació Urbana Municipal, i consideren que “el nou assessor no està ni de lluny especialitzat en urbanisme però sembla que, per ara, servirà”.

Des del grup municipal de l'oposició asseguren que ja es va fer una selecció de personal “irregular” per a col·locar en la gerència de Proursa a una persona propera a En Comú Podem. “La formació política que pretén regenerar la democràcia; arrossega tots els tics d’allò que diuen voler transformar. Entre ells, les portes giratòries”.

Des de l’AUP també manifesten que En Comú Podem va donar suport a l’increment salarial dels càrrecs electes proposat pel Partit Socialista de Catalunya. “Tant PSC com ECP tenen una assessora de partit, pagada per totes nosaltres, i les 4 persones assessores de govern i escollides a dit (entre elles, el nou assessor). En total, 250.000 euros anuals en salaris a més de les 13 persones que formen el govern”, han explicat a través d’una nota de premsa.

En el mateix comunicat, l’AUP considera "greu i profundament antidemocràtica la pràctica dels partits per a col·locar la seva gent en uns o altres càrrecs, de forma opaca i sense processos de selecció clars, públics i transparents".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Veure Comentaris