El Jovent Republicà de Rubí renova càrrecs. FOTO: Cedida

CONGRÉS

El Jovent Republicà de Rubí celebra el congrés anual

El jovent republicà assegura que surt reforçat "per encarar les lluites juvenils rubinenques"

El Jovent Republicà de Rubí (JERC) s'ha reunit aquest 26 de maig per celebrar el Congrés local anual, on s'han escollit les persones responsables de cada càrrec durant el pròxim any.

L'Arnau Bonell ha sigut escollit com a portaveu, mentre que la secretaria d'organització serà ocupada per la Vinyet Martín i la secretaria de finances serà ocupada pel Marc Guerrero. De la secretaria de feminismes s'encarregarà la Gabriela Moreno, la secretaria d'activisme i campanyes l'Ainhoa Pozo, la secretaria de comunicació, el Martí Bonell, i l'Eric Mir la secretaria d'organització interna.

Durant l'assemblea s'ha aprovat un full de ruta on s'especifiquen les diverses propostes que el Jovent Republicà creu indispensable dur a terme a la ciutat durant aquest any vinent.

El portaveu de la JERC ha explicat: "hem d'aconseguir que les institucions de Rubí tinguin en compte els joves, que se'ns prengui en compte, ja que valem molt i tenim molt a aportar. Cada cop els joves estem més precaritzats i sembla que això no importa a la corporació local. Necessitem que se centrin en nosaltres, ja que som el futur i sense nosaltres no hi ha un demà".

Després d'aquest congrés, el jovent republicà assegura que surt reforçat "per encarar les lluites juvenils rubinenques i treballar pel benestar dels nostres veïns i veïnes".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Veure Comentaris