El president provincial del PP, Óscar Ramírez, juntament amb el seu equip i el representant de Rubí, Juan José Giner, aquest dimecres a Rubí. FOTO: Redacció

CAMPANYA SUPORT

El Partit Popular recull signatures en suport als cossos i forces de seguretat

El president provincial del partit, Óscar Ramírez, explica a Rubí que la campanya sorgeix arran dels episodis violents per l’ingrés a presó de Pablo Hasél

El representant del Partit Popular a Rubí, Juan José Giner, ha explicat aquest dimecres en roda de premsa que la formació local se suma a la recollida de signatures iniciada pels populars en defensa de les forces de seguretat de l’Estat, i ha alabat la “gran labor” que exerceixen en favor de la ciutadania.

“Són famílies com qualsevol de nosaltres, amb unes feines que desenvolupen i on hem vist que, per part de les institucions i conselleries, no han tingut el suport suficient”, ha dit Giner.

Pel que fa a la seguretat ciutadana, Giner ha assegurat que “Rubí és el tercer municipi amb l’índex de delictes més alt de Catalunya i el quinzè a tot Espanya”. També ha recordat que durant el 2020, malgrat el confinament per la pandèmia, a la ciutat només ha baixat un 0,1% l’índex de criminalitat.

El representant dels populars a Rubí també ha fet referència al raper Pablo Hasél i la seva entrada en presó. “La llibertat d’expressió és un dret fonamental però el que no es pot arribar és a l’insult ni a desitjar la mort de ningú, i aquí ha d’intervenir l’estat de dret”.

D’altra banda, Óscar Ramírez, president del PP a Barcelona, ha explicat que el partit ha iniciat una campanya de recollida de signatures a nivell nacional, en suport als cossos i forces de seguretat, arran dels episodis violents per l’ingrés a presó de Pablo Hasél. “Concretament a la Guàrdia Civil, a la Policia nacional però també als Mossos d’Esquadra i a les diferents policies locals”, ha explicat.

Segons Ramírez, “governs o dirigents irresponsables han alentit a sortir al carrer amb actes violents o inclús amb el seu silenci els han cridat a fer-ho”. Per aquest motiu ha explicat que recullen signatures de suport als cossos i forces de seguretat, “i per exigir que els dotin dels mitjans materials i econòmics perquè puguin exercir la seva labor amb plena garantia i per la seva integritat física”.

Respecte a les pistoles taser o les bales de foam, Ramírez s’ha mostrat en desacord perquè s’apliqui una moratòria per deixar-les de fer servir, tal com han demanat alguns grups polítics després que una jove perdés un ull en les protestes per Pablo Hasél.

Finalment, Ramírez també ha exigit que en totes les institucions es personin com a acusació particular en els diferents procediments “contra aquests violents, terroristes del carrer organitzats que fan servir el manual de guerrilla urbana contra la policia i el mobiliari urbà”, i ha fet referència a la crema d’una furgoneta de la Guàrdia Urbana amb un agent dins.

“És cert que l’alcaldessa Colau va rectificar després d’incidir diferents formacions, inclosa el Partit Popular, i finalment es personarà com acusació particular per un presumpte delicte d’intent d’homicidi però exigim que es personi en la resta de casos on hi ha danys patrimonials i contra els béns públics o civils, a comerços i establiments”.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Veure Comentaris