La UE Rubí cau davant la Guineueta en el seu retorn a la competició (0-4). FOTO: Andrea Martínez

ESPORTS

La UE Rubí cau davant la Guineueta en el seu retorn a la competició (0-4)

El club rubinenc ha caigut aquest matí al Municipal de Can Rosés en un partit on els errors puntuals han passat factura

La Primera Catalana de futbol tornava a Rubí aquest diumenge amb l'enfrontament entre la UE Rubí i la Guineueta al Municipal de Can Rosés. Després de quatre mesos d'aturada a conseqüència de les restriccions de la covid-19, el dubte era com arribarien ambdós equips després de la manca d'entrenaments i de ritme de competició.

El Rubí va sortir al partit amb la intenció de tenir el domini i la possessió de la pilota, però una pèrdua al mig del camp de l'equip local amb un posterior desgavell dins de l'àrea, on no es va poder rebutjar la pilota correctament, va acabar amb el primer gol visitant amb només dos minuts transcorreguts. L'encontre es va complicar massa d'hora pel club rubinenc que no va estar còmode en cap moment i on les imprecisions van ser protagonistes. La Guineueta per la seva banda, i amb el resultat a favor, va saber aguantar i sortir al contraatac, però sense crear ocasions clares de perill.

La segona meitat es reiniciava amb una diferència mínima al marcador i amb els rubinencs que no volien abaixar els braços. No obstant això, una altra vegada un error puntual del Rubí que els visitants van saber aprofitar per posar el 0-2 al marcador al minut 53.

Després del segon gol de la Guineueta, l'equip rubinenc no va saber crear ocasions clares a un equip que ha mantingut en tot moment les línies molt juntes i que no ha comès gairebé cap error al darrere i que no ha necessitat moltes ocasions per seguir ampliant distàncies al marcador. Al minut 77, els visitants feien el tercer després d'una relliscada del defensa de Rubí i posterior bona jugada del davanter visitant -un fet que s'ha produït en moltes ocasions durant el partit a conseqüència de la nova gespa al Municipal-.

Ja al 81, la Guineueta tancava al partit amb un bon gol des de fora de l'àrea de Nil Puigmacià. No s'acabava el partit per a un Rubí que se li va fer molt llarg, i que al temps afegit va acabar amb l'expulsió de Gerard Silvestre.