Empat del Veinti que continua tercer. FOTO: Cedida

FUTBOL

Empat del Veinti que continua tercer

Partit molt tancat per part de l'equip visitant que no va concedir ni espais ni ocasions

El CF Juventud 25 de Septiembre va empatar a 1 davant de la Fundació Acadèmica de Futbol (FAF) de l'Hospitalet al partit corresponent a la jornada 21 del grup 3 de la Segona Catalana. L'equip de l'Hospitalet li va tornar a treure punts als rubinencs, als que ja van guanyar a la primera volta.

Partit molt tancat per part de l'equip visitant que no va concedir ni espais ni ocasions. A més, es va avançar en una de les poques ocasions que va tenir a punt del descans.

A la represa, el Veinti va intentar arribar més a la porteria rival i Roli posava la igualada al marcador quan faltaven vint minuts. Apropaments del Veinti fins al final, amb gol anul·lat inclòs, però el resultat ja no es va moure.

Tot i l'empat, els de Richard Giménez continuen en tercera posició de la classificació empatats amb el Gavà, la distància amb el líder Ciutat Cooperativa és ara de 9 punts. L'Amateur B del Veinti, per la seva banda, va perdre davant del filial de la UE Castellar per 1-2.

Diumenge vinent el Veinti torna a jugar com a local, a partir de les 12:05 hores, contra la UD Vista Alegre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.