Empat del Veinti que continua tercer

Partit molt tancat per part de l'equip visitant que no va concedir ni espais ni ocasions

El CF Juventud 25 de Septiembre va empatar a 1 davant de la Fundació Acadèmica de Futbol (FAF) de l'Hospitalet al partit corresponent a la jornada 21 del grup 3 de la Segona Catalana. L'equip de l'Hospitalet li va tornar a treure punts als rubinencs, als que ja van guanyar a la primera volta.

Partit molt tancat per part de l'equip visitant que no va concedir ni espais ni ocasions. A més, es va avançar en una de les poques ocasions que va tenir a punt del descans.

A la represa, el Veinti va intentar arribar més a la porteria rival i Roli posava la igualada al marcador quan faltaven vint minuts. Apropaments del Veinti fins al final, amb gol anul·lat inclòs, però el resultat ja no es va moure.

Tot i l'empat, els de Richard Giménez continuen en tercera posició de la classificació empatats amb el Gavà, la distància amb el líder Ciutat Cooperativa és ara de 9 punts. L'Amateur B del Veinti, per la seva banda, va perdre davant del filial de la UE Castellar per 1-2.

Diumenge vinent el Veinti torna a jugar com a local, a partir de les 12:05 hores, contra la UD Vista Alegre.