El Veinti estrena l'any al Municipal amb victòria. FOTO: Cedida

FUTBOL

El Veinti estrena l'any al Municipal amb victòria

El partit va començar amb molta tranquil·litat on el Veinti controlava el joc

El CF Juventud 25 de Septiembre estrenava l'any 2024, com a local, aquest passat diumenge al Municipal en un partit que el va enfrontar a la UE Sant Vicenç dels Horts. Un partit corresponent a la jornada 16 del grup 3 de la Segona Catalana que va acabar amb victòria del Veinti 2-1.

El partit va començar amb molta tranquil·litat on el Veinti controlava el joc, però sense crear gaire perill. A la mitja hora l'àrbitre va expulsar el davanter local Roli, una targeta vermella força rigorosa i molt protestada. Malgrat la inferioritat numèrica, els homes de Richard Giménez van continuar amb el control del partit i fruit d'això, es va avançar al marcador per mediació d'Óscar Hidalgo, abans del descans.

El veinti abans del partit. FOTO: Cedida

A la represa, el Veinti esperonat pel seu públic va sortir molt bé i Raúl Robles posava el 2-0 al minut 63 després d'una gran jugada col·lectiva. Per acabar, al minut 88, els visitants van retallar diferències de penal, però el marcador ja no es va moure i va reflectir el 2-1 final. A l'últim minut de joc l'àrbitre va deixar al CF Juventud 25 de Septiembre amb 9 jugadors amb l'expulsió de Pedro. Amb aquesta victòria el Veinti continua 3r classificat en una gran primera volta.

En els dos següents partits actuaran com a visitant, el pròxim diumenge a les 12:00 hores visitarà l'Sporting Gavà.

Per la seva banda l'Amateur B del Veinti va empatar a 2 en el partit que el va enfrontar al filial de la Penya Blaugrana Ramon Llorens.