El Veinti estrena l'any al Municipal amb victòria

El partit va començar amb molta tranquil·litat on el Veinti controlava el joc

El CF Juventud 25 de Septiembre estrenava l'any 2024, com a local, aquest passat diumenge al Municipal en un partit que el va enfrontar a la UE Sant Vicenç dels Horts. Un partit corresponent a la jornada 16 del grup 3 de la Segona Catalana que va acabar amb victòria del Veinti 2-1.

El partit va començar amb molta tranquil·litat on el Veinti controlava el joc, però sense crear gaire perill. A la mitja hora l'àrbitre va expulsar el davanter local Roli, una targeta vermella força rigorosa i molt protestada. Malgrat la inferioritat numèrica, els homes de Richard Giménez van continuar amb el control del partit i fruit d'això, es va avançar al marcador per mediació d'Óscar Hidalgo, abans del descans.

El veinti abans del partit. FOTO: Cedida

A la represa, el Veinti esperonat pel seu públic va sortir molt bé i Raúl Robles posava el 2-0 al minut 63 després d'una gran jugada col·lectiva. Per acabar, al minut 88, els visitants van retallar diferències de penal, però el marcador ja no es va moure i va reflectir el 2-1 final. A l'últim minut de joc l'àrbitre va deixar al CF Juventud 25 de Septiembre amb 9 jugadors amb l'expulsió de Pedro. Amb aquesta victòria el Veinti continua 3r classificat en una gran primera volta.

En els dos següents partits actuaran com a visitant, el pròxim diumenge a les 12:00 hores visitarà l'Sporting Gavà.

Per la seva banda l'Amateur B del Veinti va empatar a 2 en el partit que el va enfrontar al filial de la Penya Blaugrana Ramon Llorens.