El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i la d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, amb una mossa, una bombera i una agent rural. FOTO: Pol Solà (ACN)

MOSSOS D'ESQUADRA

El conseller d'Interior assegura que els canvis a la cúpula dels Mossos no són "una purga"

Elena ha recordat que la majoria de consellers d'Interior han fet canvis a la cúpula del cos

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha dit aquest dimecres que "canviar no és purgar", en referència als relleus a la cúpula del cos dels Mossos d'Esquadra, com és el cas de l'intendent Toni Rodríguez, que va ser destituït com a màxim responsable de la Comissaria General d'Investigació Criminal, i ara estarà al capdavant de la comissaria de Rubí. 

Més info: L'intendent Toni Rodríguez estarà al capdavant de la comissaria de Rubí

Així doncs, Elena ha defensat que "la competència i la prerrogativa" de fer canvis al cos és del conseller per tal de "concretar una idea i un projecte", com el de feminitzar, rejovenir i territorialitzar el cos, potenciar la tecnologia i la intel·ligència. "El conseller té la responsabilitat de decidir les persones més adequades per tirar endavant el projecte, uns objectius, obrir una nova etapa", ha conclòs.

Elena ha recordat que la majoria de consellers d'Interior han fet canvis a la cúpula del cos i en un any es va canviar tres cops el màxim cap d'investigació del cos. En aquest sentit, creu que tots els canvis són opinables, però la responsabilitat és del conseller. Per això, s'ha compromès a donar explicacions al Parlament i ha demanat no polititzar el cos policial.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Veure Comentaris