L'intendent Toni Rodríguez estarà al capdavant de la comissaria de Rubí

Rodríguez va ser destituït recentment com a cap d'anticorrupció

L'intendent Toni Rodríguez, que va ser destituït el passat mes de desembre com a màxim responsable de la Comissaria General d'Investigació Criminal, estarà al capdavant de la comissaria de Rubí, segons avança la periodista Mayka Navarro a La Vanguardia, un nomenament que suposaria un "càstig" per part d'Interior i "purga en tota regla" segons el mitjà. 

El fins ara cap de l'Àrea Bàsica Policial de Rubí, Carlos Otamendi, serà el nou responsable de la Divisió d'Escortes. 

Cal recordar que a finals de desembre es produïen diversos canvis en els comandaments de Mossos d'Esquadra, amb el relleu del major Josep Lluís Trapero com a cap del cos, entre els més importants. La nova prefectura dels Mossos està liderada pel comissari Josep Maria Estela i el seu segon, Eduard Sallent

Poc després d'aquest anunci, diversos sindicats de Mossos d'Esquadra demanaven que la cúpula de la conselleria d'Interior no intervingués en afers policials. També sol·licitaven més protecció per al cos i els seus agents, i alhora deixar-los fora del debat polític.

Després del nomenament del comissari Josep Maria Estela com a cap del cos, aquest dilluns s'ha fet pública la nova estructura dels Mossos. El Departament d'Interior ha destacat en un comunicat que es tracta de la cúpula amb major presència de dones de la història. 

Ramon Chacon serà el nou cap d'Investigació Criminal i Carles Hernández s'ocuparà de la Comissaria General d'Informació. Es tanca el nou organigrama del Mossos, amb Xavier Porcuna i David Boneta com a caps de les dues comissaries superiors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.