Ivan Vila al barri del Pinar observant les parades de la línia L4 del bus urbà. FOTO: Cedida

JXRUBÍ

Junts Rubí demana repensar el recorregut de la línia L4 del bus urbà

El partit ha fet un comunicat perquè els escolars del barri del Pinar puguin accedir més fàcilment a l’institut en transport públic

Junts Rubí ha afirmat que més d’una trentena de famílies es troben cada dia amb el problema d’haver d’agafar el bus (L2), baixar a Can Rosés, i creuar l'avinguda de les Olimpíades per fer transbord a Can Rosés (L4), on agafen un altre bus que els porta a l’Institut Escola Teresa Altet, amb un temps molt ajustat que fa que si el perden, hagin de fer tot un trajecte, “gens agradable”, per arribar a temps a l’escola.

La solució que proposen des del partit és que el bus de la L4, a les hores d’entrada dels escolars, faci dues parades més (Tennis i El Pinar), cosa que afavoriria el desplaçament de les famílies amb transport públic, ja que reduiria de manera considerable el temps que han d'invertir per l'anada i tornada a l'escola.

“Hem vist que hi ha famílies que opten per agafar el cotxe, ja que no han de fer tanta volta, triguen molt menys i, a més, els preocupa que els seus fills no puguin fer el transbord per algun motiu i hagin de fer el recorregut, per uns carrers poc amables, a peu”, ha constatat Ivan Vila, responsable de política municipal de Junts.

Aquest canvi de recorregut suposaria allargar el trajecte molt pocs minuts, ja que només recorreria una distància d’uns 300 metres, i no s’hauria de fer necessàriament a totes les hores, sinó només coincidint amb les entrades a l’escola dels alumnes, segons menciona el grup polític.

“Estem en un moment que cal prendre totes les mesures necessàries per desincentivar l’ús del vehicle privat”, remarca Vila.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Veure Comentaris