Junts Rubí demana repensar el recorregut de la línia L4 del bus urbà

El partit ha fet un comunicat perquè els escolars del barri del Pinar puguin accedir més fàcilment a l’institut en transport públic

Junts Rubí ha afirmat que més d’una trentena de famílies es troben cada dia amb el problema d’haver d’agafar el bus (L2), baixar a Can Rosés, i creuar l'avinguda de les Olimpíades per fer transbord a Can Rosés (L4), on agafen un altre bus que els porta a l’Institut Escola Teresa Altet, amb un temps molt ajustat que fa que si el perden, hagin de fer tot un trajecte, “gens agradable”, per arribar a temps a l’escola.

La solució que proposen des del partit és que el bus de la L4, a les hores d’entrada dels escolars, faci dues parades més (Tennis i El Pinar), cosa que afavoriria el desplaçament de les famílies amb transport públic, ja que reduiria de manera considerable el temps que han d'invertir per l'anada i tornada a l'escola.

“Hem vist que hi ha famílies que opten per agafar el cotxe, ja que no han de fer tanta volta, triguen molt menys i, a més, els preocupa que els seus fills no puguin fer el transbord per algun motiu i hagin de fer el recorregut, per uns carrers poc amables, a peu”, ha constatat Ivan Vila, responsable de política municipal de Junts.

Aquest canvi de recorregut suposaria allargar el trajecte molt pocs minuts, ja que només recorreria una distància d’uns 300 metres, i no s’hauria de fer necessàriament a totes les hores, sinó només coincidint amb les entrades a l’escola dels alumnes, segons menciona el grup polític.

“Estem en un moment que cal prendre totes les mesures necessàries per desincentivar l’ús del vehicle privat”, remarca Vila.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.