La tradicional Marxa de Torxes durant l'acte de Prediada fa dos anys. FOTO: Arxiu

DIADA DE CATALUNYA

Rubí celebrarà una nova edició de la Prediada

Enguany la Marxa de Torxes es farà de forma estàtica

El pròxim divendres 10 de setembre l'entitat Òmnium Rubí tornarà a organitzar la Prediada, l’acte previ a la Diada de Catalunya, que inclou l’encesa de torxes, la lectura del manifest i un concert.

"Enguany l’hem volgut recuperar després que l’any passat no se celebrés a causa de la pandèmia. Així i tot, l’hem reestructurat per tal d’adaptar-lo a la situació sanitària en què ens trobem", han explicat a través d'un comunicat.

Tot i que no es farà la tradicional Marxa de Torxes hi haurà un homenatge estàtic a l’Ateneu municipal que començarà amb la seva encesa a les 22 h. Tot seguit es farà la lectura d’un manifest i, a les 22.30 h, hi haurà el concert de l’Home Invent. 

L’acte té aforament limitat i cal inscriure-s’hi prèviament per poder-hi accedir. Caldrà dur mascareta, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions indicades.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Veure Comentaris