Rubí celebrarà una nova edició de la Prediada

Enguany la Marxa de Torxes es farà de forma estàtica

El pròxim divendres 10 de setembre l'entitat Òmnium Rubí tornarà a organitzar la Prediada, l’acte previ a la Diada de Catalunya, que inclou l’encesa de torxes, la lectura del manifest i un concert.

"Enguany l’hem volgut recuperar després que l’any passat no se celebrés a causa de la pandèmia. Així i tot, l’hem reestructurat per tal d’adaptar-lo a la situació sanitària en què ens trobem", han explicat a través d'un comunicat.

Tot i que no es farà la tradicional Marxa de Torxes hi haurà un homenatge estàtic a l’Ateneu municipal que començarà amb la seva encesa a les 22 h. Tot seguit es farà la lectura d’un manifest i, a les 22.30 h, hi haurà el concert de l’Home Invent. 

L’acte té aforament limitat i cal inscriure-s’hi prèviament per poder-hi accedir. Caldrà dur mascareta, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions indicades.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.